1€ = 4.9005 lei
-2℃
CE AI DE FĂCUT → EVENIMENTUL TĂU LA CASTEL

EVENIMENTUL TĂU LA CASTELUL KAROLYI

 

Castelul Károlyi, cu împrejurimile sale unice și cu farmecul aristocrat, este locația ideală pentru orice tip de eveniment organizat în parc sau în interiorul castelului. În încăperile de la parter și de la primul etaj, se pot organiza o serie de evenimente private.

NUNTĂ LA CASTEL

 

”A fost odată ca niciodată...”. Dacă visul din copilărie este de a avea o nuntă la castel sau dacă vreți să ieșiți din tipare, o nuntă organizată într-un loc special, așa cum este castelul Károlyi, este alegerea perfectă. Vă veți simți ca-n povești pentru o zi.

Castelul Karolyi vă așteaptă cu o atmosferă de basm, este un loc special, cu o arhitectură deosebită, unde îți vei face amintiri de neuitat de la cel mai important eveniment din viața ta.

TARIFE NUNTA LA CASTEL:

SĂLILE DIN CASTEL*


TARIF 1. SALA CAVALERILOR PLUS GALERIILE INTERIOARE (Balustrada etaj) 3000 EURO/ZI


2. SALA DE CONFERINŢE (58) 1.500 DE EURO/ZI


3. SALA DE EXPOZIŢII NR.3 1.000 DE EURO/ZI 4 PACHET COMPLET (SALA CAVALERILOR, SALA 58 ȘI SALA 3) 5000 EURO /ZI NUMĂR MAXIM DE PARTICIPANȚI 280 PERSOANE.


* La încheierea contractului se achită o garanţie egală cu taxa de închiriere pentru a se putea acoperi eventualele pagube.


Evenimentele vor fi organizate de o societate comercială privată. Interval orar pentru organizare evenimente private 09.00 – 24.00

 

Mai multe informații la:
Tel: 0261 861 481
E-mail: castelul.karolyi@gmail.com

________________________

BOTEZ LA CASTEL

 

În viața oricărui cuplu, nașterea unui copil reprezintă un eveniment unic. Noi putem să-ți fim alături chiar de la primii pași. Castelul Károlyi, prin eleganța sa, este decorul perfect pentru prima petrecere din viața copilului tău.

În funcție de preferințele tale, îți punem la dispoziție spațiul ideal pentru a te bucura din plin de acest eveniment special.

TARIF 1. SALA DE CONFERINȚE NR. 58 100 EURO/ORĂ TARIFE STARE CIVILĂ/BOTEZ SALA FOLOSITĂ


Evenimentele vor fi organizate de o societate comercială privată. Interval orar pentru organizare evenimente private 09.00 – 24.00

 

Mai multe informații la:
Tel: 0261 861 481
E-mail: castelul.karolyi@gmail.com

________________________

STARE CIVILĂ

 

Momentul în care spui ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, este cu atât mai special cu cât locul în care se desfășoară este ales pe măsură. Sala Cavalerilor sau capela castelului pot satisface chiar și cele mai exigente gusturi.

 

TARIF STARE CIVILĂ : SALA DE CONFERINȚE (58)/ CAPELĂ/ SALA CAVALERILOR 200 LEI/ O ORĂ (INCLUS ȘEDINȚĂ FOTO DE 30 MINUTE)

 ____________________________________

ȘEDINȚE FOTO LA CASTEL


Cauți un spațiu adecvat pentru o ședință foto? Fie că faci fotografii pentru nuntă, pentru albume școlare sau chiar o ședință foto profesională de fashion, Sala Cavalerilor din castel este soluția perfectă!

TARIFE ȘEDINȚE FOTO NUNTĂ/ALBUME LICEU, E.T.C. SALA CAVALERILOR (PLUS GALERIILE INTERIOARE (Balustrada etaj) și DURATA


TARIFE:

Nr. 1. - 30 MINUTE 100 LEI
Nr. 2. - 1 ORĂ 200 LEI
Nr. 3. - 1 ORA ȘI 30 MINUTE 300 LEI
Nr. 4. - DOUĂ ORE 400 LEI
Nr. 5. - DOUĂ ORE ȘI 30 MINUTE 500 LEI
Nr. 6. - TREI ORE 600 LEI


* TARIFELE POT SUFERI MODIFICĂRI ÎN FUNCȚIE DE PREFERINȚELE CLIENȚILOR


Mai multe informații la
Tel: 0261 861 481
E-mail: castelul.karolyi@gmail.com

________________________

CONFERINŢE/ SIMPOZIOANE/ MESE ROTUNDE / CURSURI

 

Organizatorii de evenimente se confruntă adesea cu problema stabilirii unui spațiu adecvat. V-ați planificat un eveniment și căutați o locație în Carei?

Vă recomandăm sala de conferințe din Castelul Károlyi – o soluție ideală pentru reușita garantată a evenimentului și satisfacția tuturor participanților!

 

Mai multe informații și rezervări la
Tel: 0261 861 481
E-mail: castelul.karolyi@gmail.com

________________________

Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul pentru a fi la curent cu toate noutatile si update-urile platformei.