1€ = 4.9771 lei
0℃
EXPLOREAZĂ → Carei la pas

DESCOPERĂ CAREIUL LA PAS!

 

Ai curiozitatea să descoperi Careiul la pas! Are multe lucruri inedite să-ți ofere. Printr-o plimbare relaxantă, poți admira și afla istoria fascinantă a monumentelor din oraș și a altor obiective turistice inedite. Te ajutăm noi. Am marcat mai multe trasee diferite, cu tematici adresate tinerilor, pasionaților de istorie sau persoanelor atrase de turismul ecumenic. Proiectul „CAREIUL LA PAS” aduce mai aproape de voi obiectivele turistice din Carei, prin intermediul unor trasee ușor de parcurs, la pas.

Îți propunem următoarele rute:

_______________________________________

„Careiul istoric la pas”  - cu o istorie de câteva secole, clădirile din centrul orașului și lăcașurile de cult te așteaptă să le descoperi fascinantele povești.

Ruta istorică

______________________________________

„Careiul instagramabil la pas” - detaliile arhitecturale spectaculoase, aranjamentele florale și spațiile verzi îngrijite cu atenție și influența poveștile romantice din trecut reprezintă principalele ingrediente pentru o fotografie instagramabilă de succes.

Ruta instagramabilă

______________________________________

Ruta "Károlyi" - poți să mergi pe urmele conților Károlyi, descoperind fiecare colț al orașului și clădire simbolică care a avut un rol hotărâtor pentru aceștia.

 

Ruta Károlyi

___________________________________

Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul pentru a fi la curent cu toate noutatile si update-urile platformei.