1€ = 4.9771 lei
0℃
TOP ATRACȚII → Ștrand Termal Carei

ȘTRANDUL CU APĂ TERMALĂ JOY - OAZA DE RELAXARE NEȘTIUTĂ DIN CAREI

 

Ștrandul Joy este un loc de neratat, dacă ajungi la Carei. Vei fi uimit cât de frumos poate fi. Este comoara ascunsă a orașului Carei, care, vară de vară, atrage turiști din toată România și chiar și de peste granițe. Fie că ai nevoie de relaxare, de odihnă, de distracție sau doar de înot, ștrandul Joy îți oferă toate acestea... și nu numai! Te poți distra, mânca preparate locale și chiar te poți caza aici în căsuțe noi, incredibil de frumoase.

CEL MAI MARE TOBOGAN DIN TRANSILVANIA

 

La ștrandul Joy, ai tot ce ți-ai putea imagina pentru o vară de poveste, de neuitat. Sunt patru bazine cu apă termală, două bazine pentru copii, un bazin de înot și două piscine cu tobogane.

Sunt și tobogane făcute la fel ca cele din străinătate, care îți pot oferi senzații tari: patru tobogane pentru adulți, recomandate doar celor peste 12 ani. Să vă spunem puțin despre experiențele pe care le poți avea la ștrandul Joy, dacă alegi să te dai pe tobogane:

„Toboganele kamikaze” sunt cele mai mari din zona Transilvaniei, au o înălțime de 9 metri și o lungime de 24 de metri, iar adâncimea apei este de 1,3 metri. Sunt doar pentru cei curajoși și tari de inimă. Adrenalina și distracția sunt garantate!

Toboganul tip pâlnie, poreclit și „UFO”, oferă senzații tari, iar cine va îndrăzni să se avânteze în căderea de apă se va învârti ca într-o pâlnie înainte de a cădea în piscină. Este potrivit pentru cei care vor să aibă parte de senzații tari, într-o vară fierbinte. Adâncimea apei este de 1,8 metri.

Trebuie să știți că toboganele funcționează între orele 11:00-18:00, din 30 în 30 de minute.

Și nu doar vara poți să vii aici, ci și iarna, pentru că, pe durata sezonului rece, sunt funcționale bazinele cu apă termală.

DISTRACȚIE PENTRU ORICE VÂRSTĂ

 

AQUA GYM

Pentru iubitorii de mișcare, ștrandul Joy organizează sesiuni de aqua gym, unul dintre cele mai populare sporturi ale verii, care te relaxează și te ajută să îți remodelezi silueta în doar câteva antrenamente. Sesiunile se desfășoară sâmbata și duminica, câte o oră pe zi.

SPORT PE NISIP

La ștrandul din Carei, găsești zone special amenajate pe nisip, pentru a practica diverse sporturi precum: fotbal, frisbee, beach volei, badminton sau tenis de masă.

JUNIOR JOY

Copilul tău are multă prea energie? Trebuie să știi că la ștrandul Joy se organizează constant concursuri interactive pentru a-i bucura pe cei mici. Copiii pot învăța să gătească sau să picteze, iar cei mai descurcăreți sunt premiați cu diplome și premii-surpriză. Așa că, poți veni cu cei mici pentru o distracție pe cinste.

UNDE MĂNÂNCI LA ȘTRANDUL JOY?

 

Indiferent de ce ți-e poftă, fie că ești însetat sau ai gusta ceva delicios, le găsești pe toate în locurile special amenajate din incinta ștrandului.

Poți savura fresh-uri proaspete din fructe, o gamă variată de băuturi alcoolice și non alcoolice, iar, dacă ți-e foame, te poți bucura de cea mai bună pizza la vatră și langallo, un preparat cu specific unguresc ce conține blat de pizza, ceapă, slănină și sos de smântână.

Cei care doresc o masă consistentă, pot opta pentru meniul zilei cu ciorbe, mâncare caldă, salate, minuturi și mic dejun de la restaurantul din incinta ștrandului, la prețuri tare bune.

DE NERATAT LA ȘTRANDUL JOY!

 

LAC BIO - UN COLȚ MINUNAT DE NATURĂ

Dacă ați ajuns la strand, luați-vă câteva clipe să-l descoperiți pe îndelete. Să vedeți ce minunății are să vă ofere. Explorați și fotografiați ,,Lacul Bio’’, aflat în spatele ștrandului.

Este o oază de verdeață, creat din dorința de a oferi turistului un colț de odihnă și relaxare în mijlocul naturii. Puteți face plajă pe iarbă sau vă puteți plimba în zonă. Apa din lac este filtrată și nu conține clor. Adâncimea maximă a apei este de 2,5 metri, iar diametrul lacului este de 30 de metri.

UNDE TE CAZEZI LA ȘTRANDUL JOY?

 

CAZARE ÎN CĂSUȚE DE TIP A HOUSE, LA ȘTRANDUL JOY

Suntem convinși că vei avea nevoie de mai mult de o zi ca să te bucuri de toate locurile faine din ștrand, așa că, trebuie să știi că te poți caza chiar în incinta ștrandului, la un preț tare bun. Sunt căsuțe din lemn, moderne, nou construite, unde vă puteți relaxa în voie, pentru că sunt aproape de lac și vă oferă toate condițiile de care ar putea avea nevoie un turist.

BINE DE ȘTIUT!

 

TEL.: 0769 254 080

 

TARIFE ȘTRAND

PERIOADA ESTIVALĂ IUNIE - SEPTEMBRIE

ADULȚI - 30 lei

ELEVI/ STUDENȚI/PENSIONARI - 25 Lei
(Trebuie să dețină carnet de elev/student sau cupon de pensie)

Copiii până la 5 ani acces GRATUIT

 

TARIFE ȘTRAND DUPĂ ORA 17:00

ADULȚI/ELEVI/ STUDENȚI/PENSIONARI 20 lei
(Trebuie să dețină carnet de elev/student sau cupon de pensie)

TAXA UTILIZARE SEZLONG 15 LEI /ZI

 

ABONAMENTE ȘTRAND

PERIOADA ESTIVALĂ IUNIE - SEPTEMBRIE

Pensionari 20 intrări - 400 lei
valabil 60 de zile (Trebuie sa dețină cupon de pensie)

Adulți 20 intrări - 500 lei
valabil 60 de zile

Abonament grupuri - 25 lei
peste 10 persoane

Toboganele funcționează între 11:00-18:00 din 30 în 30 de minute

Newsletter
Aboneaza-te la Newsletterul pentru a fi la curent cu toate noutatile si update-urile platformei.