1€ = 4.9675 lei
21℃

Stimați vizitatori! Vă anunțăm că sâmbătă, 23 septembrie 2023, Castelul Károlyi va fi deschis între orele 09:00-14:00. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NUNTA, spectacol în proiectul CĂRUȚA CU TEATRU

Vă așteptăm în data de 29 august, la ora 17.00, în curtea Castelului Karolyi.


Intrarea este GRATUITĂ și deschisă tuturor celor care doresc să petreacă o după-amiază relaxantă în compania prietenilor și a familiei.
Vă rugăm să răspândiți vestea printre prieteni și cunoștințe, pentru a face din această seară un eveniment cu adevărat special!

????

În cadrul proiectului CĂRUȚA CU TEATRU, Asociația FOCUS DRAMA în parteneriat cu Trupa Mihai Raicu a Teatrului de Nord Satu Mare pun la dispoziția locuitorilor din Carei un spectacol de teatru gratuit.
????
Spectacolul NUNTA propune o oră plină de umor, ce se desfășoară într-o lume aparte, creată cu ajutorul mimei. Mirele și mireasa, maestrul de ceremonii, lăutarii și toți participanții la această nuntă imaginată vor aduce în fața voastră o poveste plină de viață și voie bună.


????
NUNTA
Concept și regie: Victor Olăhuț
Coregrafia: Florin Fieroiu
Muzica: Lucian Maxim
Asistent scenografie: Cristian Gătina
Distribuția: Crina Andriucă, Bianco Erdei, Carmen Frățilă, Andrei Gîjulete, Cătălin Mareș, Anette Marka, Andreea Mocan, Lucia Maria Racșcan, Stelian Roșian, Tibor Székely, Ciprian Vultur
Regia tehnică: Vlad Giurge
-----------------
În spectacolul NUNTA al Trupei Mihai Raicu, regizorul Victor Olăhuț nu vrea să plaseze acțiunea în nici o zonă recognoscibilă de spațiu sau timp. Nu e interesat de tradiția populară, nu reproduce ritualuri folclorice, nu folosește garderoba kitsch-flamboaiantă, coafura cu sarmale și machiajul strident la modă în zilele noastre. Iar textul e sublimat cu desăvârșire. Fiind un spectacol stradal, s-a folosit de cel mai cunoscut personaj al reprezentației stradale, mimul. Apariție de obicei singulară, o regăsim aici într-o multitudine de personaje, dar care toate fac parte din același ansamblu. Iar singurul lucru care contează e relația dintre personaje. Știm că e o nuntă. Avem mire și mireasă, maestru de ceremonii, lăutari, alai. Situațiile prin care trec aceste personaje fac ca spectacolul să fie unul foarte viu, antrenant, plin de surprize, uneori tragic, dar mai ales comic. Astfel spectacolul nunții capătă foarte multă savoare, iar spectacolul „Nunta” e de-a dreptul savuros.
-----------------
Căruța cu teatru este un Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Satu Mare.
-----------------
https://www.teatruldenord.ro/c/12/Focus-Drama
#căruța_cu_teatru