Expoziție fotografică„Valorile creștine în bazinul Carpatic și Șumuleu Ciuc”

Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, de la ora 16.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției fotografice a Fundației Kame „Valorile creștine în bazinul Carpatic și Șumuleu Ciuc”, în organizarea Clubului Foto „Vasile Vénig László” din Carei.

Fotografiile care se regăsesc în expoziție au tematică religioasă, iar momentul vernisajului nu a fost ales întâmplător, întrucât duminică este prima zi din cadrul Adventului. Expoziția va fi deschisă până la data de 7 ianuarie 2020, astfel că lucrările vor putea fi admirate pe toată durata Sărbătorilor de iarnă.

În cadrul evenimentului vor lua cuvântul dr. Hágó Attila Nándor, președintele Clubului Foto „Vasile Vénig László” din Carei, Bikfalvi Zsolt, vicepreședintele Clubului Foto „Vasile Vénig László” din Carei.

Expoziția va fi deschisă de Keresztes Dénes, vicepreședintele Asociației Creștinilor Intelectuali, respectiv preotul paroh Vadas Krisztián, președintele Asociației Non-profit Centrul Comunitar Sf. Teodora.

Momentul artistic va fi pregătit de Katona Ábel, elev al Liceului de Artă din Oradea și auditor la cursurile catedrei de pian din cadrul Facultății de Muzică din Debrecen.