Expoziție de fotografie - Lumea mea sălbatică
Marți, 15 septembrie 2020, de la ora 16.00, în fața intrării principale a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „Az én vadvilágom”(Lumea mea sălbatică), realizată de artistul fotograf maghiar Tarr Gergő.
 
Expoziția cuprinde 40 de fotografii de natură, care surprind momente din viața sălbatică și va fi deschisă în perioada 15 septembrie – 2 octombrie 2020.
 
Tarr Gergő locuiește în orașul Nagyigmánd, Ungaria. Meseria lui este de pompier, însă în timpul liber este un neobosit fotograf de natură, un ecologist convins care militează pentru protecția păsărilor. Și-a descoperit pasiunea pentru natură încă de la vârsta de șase ani, când a început să facă drumeții în pădurile din apropierea satului Vitnyéd, satul bunicilor materni ai acestuia. Bunicii se ocupau cu gradinăritul și treptat i-au transmis și lui dragostea pentru plante și natură. O dată cu trecerea anilor a devenit pasionat și de fotografie, iar în prezent acesta este un fotograf de natură foarte apreciat. Fotografiază natura și îi place să surprindă viața animalelor sălbatice. Susține o serie de prezentări pentru copii și tineri și încercă să le transmită și acestora dragostea pentru mediu și pentru protejarea mediului înconjurător.