1€ = 4.9250 lei
5℃
Campania ZilelaCarei va continua și anul viitor...
???? Campania #ZilelaCarei va continua și anul viitor...
Cea de-a doua ediție a campaniei #ZileLaCarei, prin care s-au oferit turiștilor o serie de beneficii şi gratuităţi, pentru o experiență specială și completă la Carei, se încheie în 15 septembrie 2022.
???? Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural, (F.C.P.T.C.), cu sprijinul Primăriei Carei, în parteneriat cu instituţiile din oraş, dar şi cu unităţile din industria ospitalităţii, au derulat această campanie de gratuităţi #ZilelaCarei, pentru toți cei care au vizitat Careiul și au fost cazați cel puțin o noapte, la una din unitățile de cazare partenere.
⛱ Campania din acest an s-a desfășurat în plin sezon estival, timp de trei luni, în perioada 27 mai – 15 septembrie și s-a bucurat de o foarte mare popularitate și vizibilitate. Acest lucru s-a datorat prezenței susținute din mediul online, în media și la tv, astfel că foarte multe persoane din toate mediile, au avut acces la proiect.
Datorită campaniei #zilelacarei, destinația turistică Carei, a devenit din ce în ce mai cunoscută, dar și conștientizată ca un obiectiv cu potențial turistic nu doar local, național, cât și internațional. ????
???? Acțiunile și proiectele inedite, organizate cu scopul de a aduce plus valoare și vizibilitate asupra destinației Carei sunt în curs de implementare, o parte din ele vor fi finalizate în cursul anului următor.
Campania #zilelacarei va continua și anul viitor, iar organizatorii vă pregătesc și alte surprize, odată cu începerea viitorului sezon estival. Sezonul de reduceri s-a încheiat, dar turiștii sunt invitați să viziteze în continuare obiectivele din oraș. ????
???? Aducem mulțumiri partenerilor de proiect pentru implicare, reprezentanților mass media pentru promovare, precum și turiștilor care au ales să petreacă #zilelacarei.