1€ = 4.9726 lei
2℃

Stimați vizitatori! Vă anunțăm că sâmbătă, 2 decembrie 2023, Castelul Károlyi va fi închis. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Campania Zile la Carei va continua și anul viitor...

Campania #ZilelaCarei va continua și anul viitor...

 

Cea de-a treia ediție a campaniei #ZileLaCarei, prin care s-au oferit turiștilor o serie de beneficii şi gratuităţi, pentru o experiență specială și completă la Carei, s-a încheiat în 15 septembrie 2023.

 

Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural, (F.C.P.T.C.), cu sprijinul Primăriei Carei, în parteneriat cu instituţiile din oraş, dar şi cu unităţile din industria ospitalităţii, au derulat această campanie de gratuităţi #ZilelaCarei, pentru toți cei care au vizitat Careiul și au fost cazați cel puțin o noapte, la una din unitățile de cazare partenere.

 

Campania din acest an s-a desfășurat în plin sezon estival, timp de trei luni, în perioada 26 mai – 15 septembrie și s-a bucurat de o mare popularitate și vizibilitate. Acest lucru s-a datorat prezenței susținute din mediul online, în media și la tv, astfel că foarte multe persoane au avut acces la proiect.

 

A fost prima ediție care s-a derulat exclusiv online, cu scopul de a simplifica procesul de aplicare a reducerilor și de a oferi transparență și accesibilitate.

 

Datorită campaniei #zilelacarei, destinația turistică Carei, a devenit din ce în ce mai cunoscută, dar și conștientizată ca un obiectiv cu potențial turistic nu doar local, național, cât și internațional. Popularitatea destinației Carei și a Castelului a fost confirmată și de obținerea premiului „Recenzia de Aur”, oferit de Google, în acest an.

 

Campania #zilelacarei va continua și anul viitor, iar organizatorii vă pregătesc și alte surprize, odată cu începerea viitorului sezon estival. Sezonul de reduceri s-a încheiat, dar turiștii sunt invitați să viziteze în continuare obiectivele din oraș.

 

Aducem mulțumiri partenerilor de proiect pentru implicare, reprezentanților mass media pentru promovare, precum și turiștilor care au ales să petreacă #zilelacarei.