Expoziție- Cornul Abundenței,

Muzeul Județean Satu-Mare, Secția Carei-Tășnad vă invită să luați parte, la vernisajul Expoziției Cornul Abundenței, care se va deschide pentru public la data de 11. 07. 2020, 17:00.

Evenimentul s-a realizat prin colaborarea Muzeului Național de Istorie al Transilvaniei din Cluj-Napoca, care a pus la dispoziția Muzeului Județean Satu Mare cele mai spectaculoase piese de vestimentație și podoabă din colecția medievală și premodernă.

Evenimentul este sprijinit de Consiliul Județean Satu Mare, Primăria Municipiului Carei, Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural Grof Karolyi.

Momentul muzical este oferit de Formația de muzică veche Carmina Renascentia.

Vernisajul va avea loc în aer liber, în Parcul dendrologic din Carei, la intrarea în Castel.

IMPORTANT! Accesul publicului este gratuit cu respectarea regulilor impuse pentru diminiuarea riscului de contaminare cu virusul COVID-19.

Mască obligatorie, termometrizare în zona de spectacol. În caz de ploaie momentul muzical se anulează. Intrarea în sălile de expoziție va fi permisă treptat cu număr redus de vizitatori. La intrarea în incinta sălilor de expoziție purtarea măștilor și dezinfectarea mâinilor este obligatorie.