Expoziție de fotografie „FOTOcronici”

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018, începând cu ora 18.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „FOTOcronici” a Asociaţiei Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH), cu sediul la Deva.

Expoziția cuprinde 53 de fotografii cu o tematică variată, fiecare creație surprinzând viziunea proprie a artiștilor care expun.

Evenimentul se desfășoară sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România.

Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH), fondată în anul 2017 este prima asociaţie profesională din judeţul Hunedoara care promovează arta fotografică şi artiștii fotografi din regiune. În cei doi ani de la înfiinţare AAFH a stabilit relaţii de parteneriat cu mai multe cluburi şi asociaţii din Transilvania dar și cu Asociaţia Artiştilor Fotografi din România. Unul dintre obiectivele importante al AAFH este promovarea prin imagine a obiectivelor istorice, naturale și culturale din județul Hunedoara.Începând din 2018, AAFH a înfințat ”Școala de Fotografie”, în cadrul căreia organizează atât cursuri de iniţiere şi specializare în fotografia digitală cât și cursuri acreditate de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii în meseria de fotograf.

Mai multe informaţii despre AAFH şi membrii noştri găsiţi pe site-ul: http://www.aafh.ro/

Expoziția va putea fi vizitată timp de două săptămâni, conform programului de vizitare a Castelului.

Intrarea la eveniment este liberă!