Expoziție de artă fotografică- Szabo Tamás

Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, începând cu ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei va avea loc un dublu eveniment fotografic, organizat cu sprijinul Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei.

De la ora ora 18.00, se va desfășura vernisajul expoziției de artă fotografică „Castele din Ardeal” a artistului Szabo Tamás.

Expoziția face parte dintr-un proiect realizat de grupul clujean „PONT”, proiect în cadrul căruia sunt incluse 300 de castele și conace din Ardeal. Aceștia au realizat o bază de date despre edificii în limbile engleză, română și maghiară, dar și o impresionantă arhivă foto.

Expoziția va fi deschisă pentru vizitare de marți până duminică, în intervalul orar 09.00 - 16.30.

Al doilea eveniment va începe la ora 18.45, imediat după vernisajul expoziției de fotografie și va consta într-o prezentare multimedia a aceluiași fotograf, Szabo Tamás. Prezentarea va surprinde impresii din Nordul extrem al Norvegiei.

Aurora boreală, reni, frig, aventură - Norvegia. O proiecție multimedia cuprinzând instantanee din Nordul extrem al Norvegiei, orașul Tromsø, unde „am pornit în cătarea luminilor nordului, însă de unde ne-am întors cu mai mult decât atât. ”

Evenimentul se va desfășura în limba maghiară.

Intrarea la evenimente este liberă!